Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 5236 | 3646 |
h-indeksi | 40 | 33 |
i10-indeksi | 106 | 75 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki10 artikkelia
1 artikkeli
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- William Vegaprofessor de engenharia de alimentos UFGDVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ufgd.edu.br
- Elessandra da Rosa ZavarezeUniversidade Federal de PelotasVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ufpel.edu.br
- Álvaro Renato Guerra DiasProfessor da Universidade Federal de Pelotas, Departamento de Ciência e Tecnologia AgroindustrialVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ufpel.edu.br
- Alexandre AlfaroEngenharia de Alimentos, Universidade Tecnológica Federal do ParanáVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa utfpr.edu.br
- Viviane Patrícia RomaniFederal Institute of ParanáVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mit.edu
- Irene Rodrigues FreitasCentro Universitário do Norte PaulistaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unorp.br
- Jose Maria MonserratUniversidade Federal do Rio Grande - FURGVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa furg.br
- Marcelo Borges TesserUniversidade Federal do Rio GrandeVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa furg.br
- Jorge Alberto Vieira CostaProfessor - Food Engineering and Biochemical Engineering - Federal University of Rio GrandeVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa furg.br
- Magno Pinto CollaresUniversidade Federal do Rio Grande - FURGVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa furg.br
- Claudio Rafael KuhnProf. Dr. - Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia Sul-Riograndense - Campus PelotasVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa pelotas.ifsul.edu.br
- Alex Augusto GonçalvesProfessor de Tecnologia do Pescado, Chefe do Laboratório de Tecnologia e Controle de Qualidade do Pescado (LAPESC), DepartamentVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ufersa.edu.br
- Brad OlsenProfessor of Chemical Engineering, Massachusetts Institute of TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mit.edu
- Rafael C. RodriguesProfessor de Engenharia de Alimentos, Universidade Federal do Rio Grande do SulVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ufrgs.br
- Fabiola Helena dos Santos FogaçaPesquisador em Aquicultura e Pesca, Embrapa Meio-NorteVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa cpamn.embrapa.br
- Adem GharsallaouiUniversité Lyon 1Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa univ-lyon1.fr
- Moacir EliasProfessor TitularVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ufpel.edu.br
- Luis Henrique PoerschFederal University of Rio Grande - FURGVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mikrus.com.br
- Irineu BatistaInstituto Português do Mar e da AtmosferaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ipma.pt
- Ricardo Marques e SilvaBrazilian Agricultural Research Corporation (Embrapa)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mcmaster.ca
Seuraa
Carlos Prentice
Professor Titular da Escola de Química e Alimentos, Universidade Federal de Rio Grande
Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa furg.br - Kotisivu