Planetary well-being T Kortetmäki, M Puurtinen, M Salo, G Cortés-Capano, S Karkulehto, ... Jyväskylä, Finland, covering topics from macroecology to conservation …, 2024 | 40 | 2024 |
Sustainability for JYU: Jyväskylän yliopiston ilmasto-ja luontohaitat S El Geneidy, D Alvarez Franco, S Baumeister, P Halme, U Helimo, ... Wisdom Letters, 2021 | 18 | 2021 |
Mobilising consumers for food waste reduction in Finnish media discourse LM Raippalinna Food waste management: Solving the wicked problem, 289-317, 2020 | 9 | 2020 |
Planetary well-being. Humanities and Social Sciences Communications 8 (1), 1–8 T Kortetmäki, M Puurtinen, M Salo, R Aro, S Baumeister, R Duflot, M Elo, ... | 8 | 2021 |
Banal Sustainability: Renewing the Cultural Norm of Not Wasting Food LM Raippalinna Ethnologia Europaea 52 (1), 2022 | 3 | 2022 |
Diskurssintutkimus N Potinkara, LM Raippalinna, A Turunen Tietolipas, 2022 | 1 | 2022 |
Ruoka, ruumis, yhteisö: Pyhät rajat hyvän ja oikean ruoan diskursseissa LM Raippalinna Helsingfors universitet, 2013 | 1 | 2013 |
Ontological differences and the pursuit of planetary well-being LM Raippalinna, P Hämeenaho, J Salmi Interdisciplinary Perspectives on Planetary Well-Being, 42-56, 2024 | | 2024 |
Päämääränä alkuperäisteksti LM Raippalinna, P Impola J@ rgonia 21 (42), 2023 | | 2023 |
Vastuu, vastarinta ja arkipäiväinen kestävyys: yhteiskuntaetnologinen tutkimus ruokahävikin vähentämisestä LM Raippalinna JYU Dissertations, 2023 | | 2023 |
Food Waste Reduction LM Raippalinna By Lars-Eric Jönsson 53, 24, 2023 | | 2023 |
Tee työtä ja lepää P Impola, LM Raippalinna J@ rgonia 21 (41), 2023 | | 2023 |
Towards Sustainable Foodways and Research LM Raippalinna, R Aro, M Mäki, K Sonck-Rautio Ethnologia Fennica 49 (2), 2022 | | 2022 |
Towards sustainable foodways and research K Sonck-Rautio, R Aro, LM Raippalinna, M Mäki Ethnologia Fennica 49 (2), 1-6, 2022 | | 2022 |
Julkaisemista ja tiedepolitiikkaa P Impola, LM Raippalinna J@ rgonia 20 (40), 2022 | | 2022 |
Kaksin hartein kohti kolmatta vuosikymmentä P Impola, LM Raippalinna J@ rgonia 20 (39), 2022 | | 2022 |
Local, Natural, Authentic: New Nordic Cuisine as Economic Trend and Cultural Resistance LM Raippalinna Ethnologia Fennica 47 (1), 107-110, 2020 | | 2020 |
Yhdistys yksinmärehtimistä vastaan L Raippalinna What the Hela? 8, 2020 | | 2020 |
Mistä on diskursiivinen uskonnontutkimus tehty? LM Raippalinna J@ rgonia, 2017 | | 2017 |
Ruoka, ruumis, yhteisö L Raippalinna | | 2013 |