Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 3148 | 1665 |
h-indeksi | 27 | 21 |
i10-indeksi | 42 | 36 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki11 artikkelia
5 artikkelia
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- Søren Balling EngelsenProfessor of Plant Food Science, University of CopenhagenVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa food.ku.dk
- francesco geobaldoPolitecnico di TorinoVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa polito.it
- Rasmus BroProfessor in chemometrics, University of CopenhagenVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa food.ku.dk
- Nicola CavalliniPolitecnico di TorinoVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa polito.it
- Giorgio TomasiUniversity of CopenhagenVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa plen.ku.dk
- Francesco CapozziAlma Mater Studiorum University of BolognaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unibo.it
- Alessandro GiraudoPolitecnico di TorinoVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa polito.it
- Marina COCCHIDipartimento di Scienze Chimiche e GeologicheVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unimore.it
- Flaminia Cesare MarincolaDepartiment of Chemical and Geological Sciences, University of CagliariVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unica.it
- Evrim AcarSimula Research LabVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa simula.no
- Bekzod Khakimov BahromovichAssociate ProfessorVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa food.ku.dk
- Gianfranco PiconeUniversity of BolognaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unibo.it
- Violetta AruUniversity of CopenhagenVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa food.ku.dk
- Åsmund RinnanAssociate professor, University of CopenhagenVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa food.ku.dk
- Jose Manuel AmigoIkerbasque Foundation; University of the Basque CountryVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ehu.eus
- Alessandro UlriciAssociate Professor of Analytical Chemistry and Chemometrics, University of Modena and Reggio EmiliaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unimore.it
- Leonardo TenoriUniversity of Florence, CERM, CIRMMP, FiorGen FoundationVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa cerm.unifi.it
- Luisa Manninaprofessore di chimica degli alimentiVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniroma1.it
- Davide BallabioUniversità degli Studi di Milano - BicoccaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unimib.it
- Luca LaghiResearcher, Department of Agricultural and Food Sciences, Bologna UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unibo.it