Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 28861 | 11864 |
h-indeksi | 91 | 52 |
i10-indeksi | 407 | 266 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki32 artikkelia
69 artikkelia
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- Takao NaganoDepartment of Food Science, Ishikawa Prefectural UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ishikawa-pu.ac.jp
- Nan YangHubei University of TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa hbut.edu.cn
- Makoto Takemasa東京電機大学Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa physics.soft-matter.org
- Rungnaphar PongsawatmanitAssociate Professor of Food Engineering, Department of Product Development, Kasetsart UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ku.ac.th
- Ian NortonProfessor of Chemical Engineering, University of BirminghamVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa bham.ac.uk
- Yiping CaoMassachusetts Institute of Technology, ETH ZurichVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mit.edu
- Kenji KubotaGunma UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa gunma-u.ac.jp
- Kurt DragetVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ntnu.no
- Kao WuProfessor, Hubei University of TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mail.hbut.edu.cn
- olayide lawalProfessor of Industrial Chemistry, Federal University Oye Ekiti, NigeriaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa fuoye.edu.ng
- Seyed Mohammad Ali RazaviDepartment of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, IranVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa um.ac.ir