Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2018 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 26846 | 11459 |
h-indeksi | 88 | 53 |
i10-indeksi | 386 | 255 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki31 artikkelia
61 artikkelia
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
Takao NaganoDepartment of Food Science, Ishikawa Prefectural UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ishikawa-pu.ac.jp
Nan YangHubei University of TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa hbut.edu.cn
Makoto Takemasa東京電機大学Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa physics.soft-matter.org
Rungnaphar PongsawatmanitAssociate Professor of Food Engineering, Department of Product Development, Kasetsart UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ku.ac.th
Ian NortonProfessor of Chemical Engineering, University of BirminghamVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa bham.ac.uk
Kenji KubotaGunma UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa gunma-u.ac.jp
Yiping CaoMassachusetts Institute of Technology, ETH ZurichVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mit.edu
Kurt DragetVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ntnu.no
Kao WuAssociate Professor, Hubei University of TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mail.hbut.edu.cn
olayide lawalProfessor of Industrial Chemistry, Federal University Oye Ekiti, NigeriaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa fuoye.edu.ng
Seyed Mohammad Ali RazaviDepartment of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, IranVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa um.ac.ir