Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 3973 | 3229 |
h-indeksi | 38 | 35 |
i10-indeksi | 79 | 78 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki46 artikkelia
23 artikkelia
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- Manuel Gómez (ORCID:0000-0003-26...Universidad de ValladolidVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa iaf.uva.es
- Laura RomanUniversity of ValladolidVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uva.es
- Joana PicoAssistant Professor at Utah State UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa usu.edu
- Bruce HamakerPurdue UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa purdue.edu
- Natalia P. VidalAarhus UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa food.au.dk
- Osvaldo CampanellaDepartment of Food Science and Technology. The Ohio State UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa osu.edu
- Mario G. FerruzziUniversity of Arkansas for Medical SciencesVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uams.edu
- Anna HayesUniversity of Southern CaliforniaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa usc.edu
- Cheng LiThe Chinese University of Hong KongVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa cuhk.edu.hk
- John DutcherProfessor of Physics, University of Guelph, CanadaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uoguelph.ca
- Farzaneh NasrollahzadehPh.D. in Food BiophysicsVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uoguelph.ca
- K V RagavanCSIR-NIISTVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa niist.res.in
- Benjamin M. BohrerThe Ohio State UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa osu.edu
- Shiqi HuangUniversity of GuelphVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uoguelph.ca
- José Bernal del NozalUniversidad de ValladolidVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uva.es
- Emmanouil TsochatzisEuropean Food Safety Authority (EFSA)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa efsa.europa.eu
- Alberto Edel LeónDoctor en Ciencias Bioquímicas, Facultad de Ciencias Exactas, Universidad Nacional de La PlataVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa exactas.unlp.edu.ar
- María Eugenia SteffolaniDoctora en Ciencias Exactas, UNLPVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa exactas.unlp.edu.ar
- Iris JoyeProfessor of Cereal Science, University of GuelphVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uoguelph.ca
- jamshid rahimiGriffith FoodsVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mail.mcgill.ca