Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 9020 | 5973 |
h-indeksi | 51 | 41 |
i10-indeksi | 96 | 79 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki6 artikkelia
4 artikkelia
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- Krassimir P. VelikovSenior Science & Program Leader at UnileverVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unilever.com
- Wahyu WijayaArcher Daniels Midland, USVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa adm.com
- Mohd Dona Bin SintangUniversiti Malaysia SabahVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ums.edu.my
- Sabine DanthineUniversité de LiègeVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uliege.be
- Winnok De Vos; WH De VosUniversity of AntwerpVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uantwerpen.be
- Emmanouela FilippidiAssistant Professor, Materials Dept., University of CreteVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa nyu.edu
- Miao, SongTeagasc Food Research CentreVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa teagasc.ie
- Utkarsh ShahSr. Scientist, Food Research and TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa hersheys.com
- Bhesh BhandariUniversity of QueenslandVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uq.edu.au
- Allison Louise BrownThe Hershey Company