Antecedents of trust in asymmetrical business relationships: Differing perceptions between food producers and retailers L Viitaharju, M Lähdesmäki Marketing Intelligence & Planning 30 (5), 567-587, 2012 | 40 | 2012 |
Business relationships and B2B communication in selected European agri-food chains–first empirical evidence C Fischer, M Hartmann, M Bavorova, H Hockmann, H Suvanto, ... International Food and Agribusiness Management Review 11 (2), 73-100, 2008 | 28 | 2008 |
Factors affecting the regional distribution of organic farming S Kujala, O Hakala, L Viitaharju Journal of Rural Studies 92, 226-236, 2022 | 19 | 2022 |
Food supply chains in lagging rural regions of Finland: an SME perspective L Viitaharju, M Lähdesmäki, S Kurki, P Valkosalo University of Helsinki. Available online: https://helda. helsinki. fi …, 2005 | 17 | 2005 |
Työtä ja hyvinvointia!: lähiruoan käytön aluetaloudelliset vaikutukset Suomen maakunnissa L Viitaharju, S Määttä, O Hakala, H Törmä Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, 2014 | 13 | 2014 |
Prevailing Challenges in Rural Food Smes in Finland: The Promise of a Relationship Marketing Approach' L ViitahaRju LTA 4 (08), 401-425, 2008 | 9 | 2008 |
Food Supply Chains in Lagging Rural Regions of Finland: an SME Perspective. University of Helsinki L Viitaharju, M Lähdesmäki, S Kurki, P Valkosalo | 6 | 2005 |
Understanding regional variation in the use of local food in public catering S Kujala, O Hakala, L Viitaharju British Food Journal 124 (10), 3323-3337, 2022 | 3 | 2022 |
Key factors influencing economic relationships and communication in Finnish Food Chains M Lähdesmäki, L Viitaharju, H Suvanto, P Valkosalo, S Kurki, SH Rantala, ... University of Helsinki Ruralia Institute, 2009 | 3 | 2009 |
Key factors influencing economic relationships and communication in Finnish Food Chains M Lähdesmäki, L Viitaharju, H Suvanto, P Valkosalo, S Kurki, SH Rantala, ... University of Helsinki Ruralia Institute, 2009 | 3 | 2009 |
Resenting hunters but appreciating the prey?-Identifying moose meat consumer segments A Matilainen, H Luomala, M Lähdesmäki, L Viitaharju, S Kurki Human Dimensions of Wildlife 29 (1), 30-47, 2024 | 1 | 2024 |
StratKIT Sustainability Toolkit for greener public procurement and catering services in Baltic Sea Region and beyond K Hamann, M Mikkola, U Ala-Karvia, L Viitaharju, R Berges European regional development fund, 2021 | 1 | 2021 |
Economic effects of organic production in Finland L Viitaharju, S Kujala, H Törmä NJF Seminar 495-4th organic Conference: Organics for tomorrow's food systems …, 2017 | 1 | 2017 |
Työtä ja euroja-lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset merkittäviä L Viitaharju Ruoka-Suomi, 10, 2014 | 1 | 2014 |
Elintarvikeyrittäjänä maaseudulla M Lähdesmäki, L Viitaharju Tutkimus pienten ja keskisuurten yritysten jakeluratkaisuista.[Viitattu 6.10 …, 2002 | 1 | 2002 |
Key factors influencing economic relationships and communication in Finnish Food Chains SH Rantala, M Hartmann, C Fischer, N Reynolds, M Bavorova, ... | 1 | |
Kestävämpiä julkisia aterioita yli rajojen L Viitaharju, IH Alasentie UCS: Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti. 2023, 14-15, 2023 | | 2023 |
Suunnitellen ja sattuman kautta-hanke mukautuu sidosryhmien tarpeisiin A Trogen, L Viitaharju, H Suvanto, M Lähdesmäki Ruralia 2023 (1), 14-15, 2023 | | 2023 |
Hyvinvointialueen hankinnoilla on merkitystä kestävyydelle A Trogen, L Viitaharju Ilkka-Pohjalainen, 2023 | | 2023 |
Opas elintarvikeyrityksen ja julkisen keittiön väliseen yhteiskehittämiseen L Viitaharju, H Suvanto | | 2023 |