Leena Viitaharju
Leena Viitaharju
University of Helsinki Ruralia Institute
Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa helsinki.fi
Nimike
Viittaukset
Viittaukset
Vuosi
Antecedents of trust in asymmetrical business relationships
L Viitaharju, M Lähdesmäki
Marketing Intelligence & Planning, 2012
292012
Business relationships and B2B communication in selected European agri-food chains–first empirical evidence
CD Fischer, M Hartmann, M Bavorova, H Hockmann, H Suvanto, ...
162008
Työtä ja hyvinvointia!
L Viitaharju, S Määttä, O Hakala, H Törmä
Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, 2014
152014
Food supply chains in lagging rural regions of Finland: an SME perspective
L Viitaharju, M Lähdesmäki, S Kurki, P Valkosalo
142005
Prevailing Challenges in Rural Food Smes in Finland: The Promise of a Relationship Marketing Approach'
L ViitahaRju
LTA 4 (08), 401-425, 2008
82008
Food Supply Chains in Lagging Rural Regions of Finland: an SME Perspective. University of Helsinki
L Viitaharju, M Lähdesmäki, S Kurki, P Valkosalo
52005
Key factors influencing economic relationships and communication in Finnish Food Chains
M Lähdesmäki, L Viitaharju, H Suvanto, P Valkosalo, S Kurki, SH Rantala, ...
42009
Key factors influencing economic relationships and communication in Finnish Food Chains
M Lähdesmäki, L Viitaharju, H Suvanto, P Valkosalo, S Kurki, SH Rantala, ...
32009
Työtä ja euroja-lähiruoan aluetaloudelliset vaikutukset merkittäviä
L Viitaharju
Ruoka-Suomi, 10, 2014
12014
Elintarvikeyrittäjänä maaseudulla
M Lähdesmäki, L Viitaharju
Tutkimus pienten ja keskisuurten yritysten jakeluratkaisuista.[Viitattu 6.10 …, 2002
12002
(R) Ekoinnovaatio
AJ Trogen, L Viitaharju
Ruralia 2020 (1), 1, 2020
2020
Selvitys lähiruoan osuudesta julkisissa keittiöissä valmistunut
L Viitaharju, S Kujala
Aitoja makuja, 2020
2020
Julkisten keittiöiden lähiruokahankintojen alueelliset erot kasvaneet
L Viitaharju, S Kujala
Kehittyvä Elintarvike, 56-57, 2020
2020
Lähiruoka puheissa ja teoissa-Julkiskeittiöiden lähiruoan käytön muutos vuosien 2013 ja 2019 välillä
L Viitaharju, S Kujala, O Hakala, A Trogen
Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, 2020
2020
Puhetta kestävämpien julkisten ruokapalvelujen puolesta Itämeren alueella
L Viitaharju
Aitoja makuja, 2019
2019
Kestävämpiä ruokapalveluja Itämeren alueelle
L Viitaharju, U Ala-Karvia, M Mikkola
2019
Uusia paikallisia makuja julkiselle sektorille
L Viitaharju, M Lähdesmäki
Elintarvike ja terveys 33 (3), 14-17, 2019
2019
Julkiset hankinnat-uhka vai mahdollisuus?
L Viitaharju, P Töyli
2019
Pykäläbaarista eväitä maaseudun yritysten ja julkisten hankkijoiden yhteistyöhön
P Töyli, LM Viitaharju
UCS: Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti., 2018
2018
Treffeillä kolmatta tehtävää hoitamassa
LM Viitaharju
Ruralia-instituutin blogi, 2018
2018
Järjestelmä ei voi suorittaa toimenpidettä nyt. Yritä myöhemmin uudelleen.
Artikkelit 1–20