Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 61602 | 24614 |
h-indeksi | 133 | 81 |
i10-indeksi | 392 | 315 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki111 artikkelia
39 artikkelia
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- Juan Carlos EspínSpanish National Research Council (CSIC); Dep. Food Sci. & Technol; CEBAS-CSIC (Murcia, Spain)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa cebas.csic.es
- Antonio González-Sarrías (ORCID:000...Tenured Scientist at Food and Technology Department, CEBAS-CSICVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa cebas.csic.es
- Angel Gil Izquierdo Ph. D. (0000-0001...CEBAS-CSICVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa cebas.csic.es
- JUAN ANTONIO GIMENEZ BASTIDACEBAS-CSIC (Murcia, Spain)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa cebas.csic.es
- jose ceronMurcia UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa um.es
- Cristina Andres-LacuevaFull Professor (Catedr), University of BarcelonaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ub.edu
- M.N. CliffordUniversity of SurreyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa Surrey.ac.uk
- Alan CrozierKing Saud University/University of GlasgowVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa glasgow.ac.uk
- CLEMENTE JOSE LOPEZ BOTEUniversidad Complutense de MadridVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa vet.ucm.es
- Diego A Moreno, Ph.D. (ORCID:0000-...CEBAS-CSICVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa cebas.csic.es
- Soonkyu ChungUniversity of Massachusetts AmherstVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa umass.edu
- Andrew L. WaterhouseProfessor Emeritus of Enology, University of California, DavisVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ucdavis.edu
- Alyson MitchellProfessor of Food Chemistry & ToxicologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ucdavis.edu
Seuraa
Francisco Tomas-Barberan
agencia estatal consejo superior de investigaciones científicas
Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa cebas.csic.es