Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 2781 | 2411 |
h-indeksi | 30 | 30 |
i10-indeksi | 40 | 40 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki8 artikkelia
0 artikkelia
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- Raffaella Di CagnoFull Professor in Food MicrobiologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unibz.it
- Marco GobbettiFull Professor of Food Microbiology - Free University of Bolzano, ItalyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unibz.it
- Ivana CavoskiSenior ResearcherVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa iamb.it
- Maria De AngelisFull professor of Microbiology, University of Bari Aldo MoroVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniba.it
- Erica PontonioDipartimento di Scienze del Suolo, della Pianta e degli Alimenti - Università degli Studi di BariVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniba.it
- Michael GänzleUniversity of Alberta, Department of Agricultural, Food and Nutritional ScienceVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ualberta.ca
- Gianluigi CardinaliUniversity of PerugiaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unipg.it
- Giuseppe GambacortaUniversità degli Studi di Bari Aldo MoroVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniba.it
- Rossana CodaUniversity of HelsinkiVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa helsinki.fi
- Fabio MinerviniAssociate Professor in Agriculture Microbiology, Università degli Studi di Bari Aldo MoroVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniba.it
- José Antonio Curiel GámizDepartamento de Tecnología de Alimentos (INIA-CSIC)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa inia.csic.es
- Ilaria De PasqualeIstituto per i Processi Chimici e FisiciVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ba.ipcf.cnr.it
- Davinia Sánchez MacíasDocente Investigadora, Universidad Nacional de ChimborazoVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unach.edu.ec
- Maria CalassoUniversity of Bari Aldo MoroVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniba.it
- Antonio TraniCIHEAM-IAMBVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa iamb.it
- Monica GattiProfessor of Food Microbiology, Parma UniveristyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unipr.it
Seuraa
Pasquale Filannino
Department of Soil, Plant and Food Science - University of Bari "Aldo Moro"
Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniba.it