Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 12263 | 7478 |
h-indeksi | 59 | 47 |
i10-indeksi | 198 | 170 |
Muut kirjoittajat
- Arash KoochekiFerdowsi University of MashhadVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa um.ac.ir
- Fataneh BehrouzianVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mail.um.ac.ir
- seyed Ali MortazaviFerdowsi University of MashhadVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ferdowsi.um.ac.ir
- ali alghoonehFood Hydrocolloids Research Centre, Department of Food Science and Technology, Ferdowsi UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mail.um.ac.ir
- Toktam Mohammadi MoghaddamNeyshabur University Of Medical SciencesVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa nums.ac.ir
- Asad Mohammad AminiDept. of Food Science & Engineering, Faculty of Agriculture, University of Kurdistan, Sanandaj, IranVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uok.ac.ir
- Bahareh EmadzadehResearch Institute of Food Science and TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa rifst.ac.ir
- Ali RafeResearch Institute of Food siceince and TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa rifst.ac.ir
- Reza FarhooshFerdowsi University of MashhadVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa um.ac.ir
- Sara Naji-TabasiResearch Institute of Food Science and TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa rifst.ac.ir
- seyed mahmoud mousaviFerdowsi University of MashhadVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa um.ac.ir
- Mohebbat MohebbiProfessor in Ferdowsi University of MashhadVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa um.ac.ir
- Fakhri shahidiProfessorVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa um.ac.ir
- Masoud TaghizadehFerdowsi University of MashhadVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa um.ac.ir
- Fakhreddin SalehiAssociate Professor of Food Process Engineering, Bu-Ali Sina University, Hamedan, Iran.Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa basu.ac.ir
- Mohammad Ali HesarinejadResearch Institute of Food Science and Technology (RIFST)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa rifst.ac.ir
- Dina ShahrampourAssistant professor, Research Institute of Food Science and Technology (RIFST), IranVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa rifst.ac.ir
- Mohammad B. Habibi NajafiProfessor of Food Microbiology/Biotechnology, Ferdowsi University of MashhadVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa um.ac.ir
- aram bostanResearch Institute of Food Science &Technology (RIFST)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa rifst.ac.ir
- Milad FathiAssociate Professor; Department of Food Science and Technology, Isfahan University of TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa iut.ac.ir
Seuraa
Seyed Mohammad Ali Razavi
Department of Food Science and Technology, Ferdowsi University of Mashhad, Iran
Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa um.ac.ir - Kotisivu