Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 9094 | 4392 |
h-indeksi | 58 | 39 |
i10-indeksi | 108 | 97 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki1 artikkeli
2 artikkelia
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- Kevin Kantono, PhDInternational Flavors & Fragrances Inc.Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa aut.ac.nz
- Chin Ping TanProfessor of Lipid Science and Technology, Universiti Putra MalaysiaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa putra.upm.edu.my
- Qianli MaAuckland University of TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa aut.ac.nz
- Hamed MirhosseiniCoca Cola CompanyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa coca-cola.com
- Indrawati OeyUniversity of OtagoVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa otago.ac.nz
- Conor DelahuntyVice President, Global Sensory & Consumer Insights. Taste, Nutrition & Health, SymriseVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa symrise.com
- Daniel ShepherdAuckland University of TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa aut.ac.nz
- Tingting LiuTLL Food TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa tllfoodtech.co.nz
- Phil BremerProfessor, Department of Food Science, University of OtagoVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa otago.ac.nz
- Cheong Kok WhyeUSCI UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ucsiuniversity.edu.my
- Sung-Tong ChinResearch Scientist, Australian National Phenome CentreVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa murdoch.edu.au
Seuraa
Professor Nazimah Hamid
Department of Food Science and Microbiology, Auckland University of Technology
Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa aut.ac.nz - Kotisivu