Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 13037 | 4847 |
h-indeksi | 52 | 31 |
i10-indeksi | 128 | 68 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki25 artikkelia
7 artikkelia
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- Xiaobo zoujiangsu universityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ujs.edu.cn
- David Julian McClementsUniversity of MassachusettsVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa foodsci.umass.edu
- Li ZhihuaJiangsu UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ujs.edu.cn
- Y.L Ding, Yulong Ding, Y. DingLeeds university, imperial college, Birmingham university, university of science and technologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa bham.ac.uk
- Nick ParkerProfessor, School of Mathematics, Statistics & Physics, Newcastle UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ncl.ac.uk
- Yun Yun GongProfessor of Food Safety and Global Health, University of LeedsVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa leeds.ac.uk
- Valerie PinfieldProfessor of Ultrasonics and Complex Materials, Loughborough UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa lboro.ac.uk
- Nicholas WatsonProfessor of Artificial Intelligence in Food, University of LeedsVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa leeds.ac.uk
- Greg JonesMcKinsey & Co.Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mckinsey.com
- Brent S. MurrayProfessor of Food Colloids, University of LeedsVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa leeds.ac.uk
- Zachary James GloverArla FoodsVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa arlafoods.com
- Michael RappoltProfessor of Lipid Biophysics, School of Food Science & Nutrition, University of LeedsVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa leeds.ac.uk
- Marjorie Ladd-ParadaKTH/Stockholm UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa kth.se
- Stephen P MorganProfessor of Biomedical Engineering, University of NottinghamVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa nottingham.ac.uk
- Mathew James FrancisUniversity of LeedsVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa leeds.ac.uk
- Oliver HarlenApplied MathematicsVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa leeds.ac.uk
- Matt GoldingProfessor of Food Colloids, Massey UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa massey.ac.nz
- Ulf AndersenArla Foods ambaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa arlafoods.com
- Jianshe ChenProfessorVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa zjgsu.edu.cn
- Lars JeukenProfessor of Biophysical ChemistryVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa lic.leidenuniv.nl
Seuraa
Megan J Povey
Professor of Food Physics, University of Leeds
Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa food.leeds.ac.uk - Kotisivu