Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 2764 | 2642 |
h-indeksi | 29 | 29 |
i10-indeksi | 50 | 50 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki12 artikkelia
2 artikkelia
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- Rana Muhammad AadilNational Institute of Food Science and Technology, University of Agriculture, Faisalabad, PakistanVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uaf.edu.pk
- Zuhaib F. BhatSKUAST-JammuVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa skuastj.org
- Jose Manuel Lorenzo RodriguezCentro Tecnologico de la CarneVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ceteca.net
- Fatih OZOGULÇukurova University, Faculty of Fisheries, Dept. of Seafood Processing TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa cu.edu.tr
- CropotovaNorwegian University of Science and Technology (NTNU)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ntnu.no
- Sandeep JagtapCranfield University & Lunds UniversitetVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa tlog.lth.se
- Hana TrollmanUniversity of LeicesterVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa leicester.ac.uk
- Guillermo Garcia-GarciaPostdoctoral research fellow, Department of Chemical Engineering, University of GranadaVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ugr.es
- Francisco J. Barba (ORCID: 0000-000...University of Valencia (https://ror.org/043nxc105)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uv.es
- Joe RegensteinProfessor Emeritus of Food Science, Cornell UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa cornell.edu
- Miguel Ángel Prieto Lage (ORCID:000...University of VigoVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uvigo.es
- Carlos Parra-LópezResearcher, Institute of Agricultural Research and Training (IFAPA), Andalusian GovernmentVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa juntadeandalucia.es
- Roshina RabailUniversity of Agriculture, FaisalabadVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uaf.edu.pk
- Alaa BekhitProfessor of Food Science, University of OtagoVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa otago.ac.nz
- Gioacchino BonoTechnologist - National Research Council (Italy)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa cnr.it
- Nikheel Bhojraj RathodDr. BS Konkan Krishi Vidyapeeth (PGI of Post Harvest Technology & Management)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa dbskkv.ac.in
- Anet Režek JambrakProfessor, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of ZagrebVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa pbf.hr
- José Sousa CâmaraUniversidade da Madeira; CQM - Centro de Química da Madeira;Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uma.pt
- María Carpena RodríguezUniversity of Vigo, Faculty of Food Science and TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uvigo.es
- Vida ŠimatUniversity of Split, University Department of Marine StudiesVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unist.hr