Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 7591 | 5405 |
h-indeksi | 45 | 41 |
i10-indeksi | 114 | 107 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki35 artikkelia
3 artikkelia
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- Elke ScholtenAssociate ProfessorVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa wur.nl
- C de Graafprofessor of Sensory Science and Eating Behavior, Wageningen UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa wur.nl
- Betina Piqueras-FiszmanWageningen UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa wur.nl
- M. van Boekelprofessor of food scienceVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa wur.nl
- Walter RichteringProfessor of Physical Chemistry, RWTH Aachen UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa pc.rwth-aachen.de
- Martijn NoortScientist and project manager, WURVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa wur.nl
- Jan Skov PedersenProfessor, Aarhus UniversitetVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa chem.au.dk
- hans van trijpwageningenVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa wur.nl
- Arnout R. H. FischerWageningen University and ResearchVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa wur.nl
- Olaf van Kootenretired professor of Horticulture, Wageningen University. visiting prof., Inholland Applied SciencesVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa inholland.nl
Seuraa
Markus Stieger
Wageningen University, Division of Human Nutrition and Health & Food Quality and Design
Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa wur.nl - Kotisivu