Follow
Hannele Suvanto
Hannele Suvanto
University of Helsinki Ruralia Institute
Verified email at helsinki.fi
Title
Cited by
Cited by
Year
Business relationships and B2B communication in selected European agri-food chains–first empirical evidence
C Fischer, M Hartmann, M Bavorova, H Hockmann, H Suvanto, ...
International Food and Agribusiness Management Review 11 (2), 73-100, 2008
282008
Entrepreneurial identity and farmers' protein crop cultivation choices
H Suvanto, JK Niemi, M Lähdesmäki
Journal of Rural Studies 75, 174-184, 2020
242020
Constructing a typology of trust in asymmetrical food business relationships
H Suvanto
British Food Journal 114 (7), 926-943, 2012
162012
Japanese tourists in Finland, Estonia and Latvia: a literature review
H Suvanto, L Sudakova, K Kattai, G Grīnberga-Zālīte, Z Bulderberga
University of Helsinki Ruralia Institute, 2017
62017
Key factors influencing economic relationships and communication in Finnish Food Chains
M Lähdesmäki, L Viitaharju, H Suvanto, P Valkosalo, S Kurki, SH Rantala, ...
University of Helsinki Ruralia Institute, 2009
32009
Key factors influencing economic relationships and communication in Finnish Food Chains
M Lähdesmäki, L Viitaharju, H Suvanto, P Valkosalo, S Kurki, SH Rantala, ...
University of Helsinki Ruralia Institute, 2009
32009
Valkuaiskasvien markkinat
HMK Suvanto, ML Enbuska, MR Lähdesmäki
Valkuaiskasveista voimaa: Tuota valkuaista-hankkeen loppujulkaisu, 7-21, 2018
22018
2 Seudullinen yrittäjyyden edistämispolitiikka alueellisten, kansallisten sekä ylikansallisten kehittämispolitiikkojen ja-ohjelmien kohtaamispintana
T Suutari, E Mustakangas, H Suvanto
Yritysten menestystarinat ja yrittäjyyden edistäminen: Tapaustutkimus …, 2011
22011
Key factors influencing economic relationships and communication in European food chains (FOODCOMM): review of sausage and rye bread chains in Finland
H Suvanto, M Querol, S Kurki, P Valkosalo
Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti, 2007
22007
Managing asymmetrical supply chain relationships: psychological ownership and commitment in the agri-food sector
H Suvanto, M Lähdesmäki
Supply Chain Management: An International Journal 28 (7), 15-27, 2023
12023
Key factors influencing economic relationships and communication in Finnish Food Chains
SH Rantala, M Hartmann, C Fischer, N Reynolds, M Bavorova, ...
1
Green Care yrittäjän silmin-Sonja Jokiranta, Luovuuden Lakeus
A Trogen, M Lähdesmäki, H Suvanto, JM Huhtala
2023
YDIRE-podcast 3: Tuloksia ja tuotoksia
H Suvanto, H Meriläinen, A Laine-Kronberg
2023
Psykologisen omistajuuden ja sitoutumisen johtaminen asymmetrisissä toimitusketjuissa elintarvikealalla: Makupaloja tiedejulkaisuista
H Suvanto, M Lähdesmäki
Ruralia 2023 (1), 22, 2023
2023
Kriisejä pukkaa, mutta ennakoiva ja sitkeä optimisti jaksaa
H Suvanto
UCS: Seinäjoen yliopistokeskuksen tiedotuslehti. 2023 (1), 10, 2023
2023
Suunnitellen ja sattuman kautta-hanke mukautuu sidosryhmien tarpeisiin
A Trogen, L Viitaharju, H Suvanto, M Lähdesmäki
Ruralia 2023 (1), 14-15, 2023
2023
Tekoälyn kanssa juttusilla yritysten muutosjoustavuudesta
HMK Suvanto
Ruralia-instituutin blogi, 2023
2023
Opas elintarvikeyrityksen ja julkisen keittiön väliseen yhteiskehittämiseen
L Viitaharju, H Suvanto
2023
Muutosjoustavuuden työkalu: Excel-pohjainen testi
H Suvanto, R Narayan, A Laine-Kronberg, H Meriläinen
2023
Epas-menu Etelä-Pohjanmaalta: Tapas menu from South Ostrobothnia–a collaboration between food companies
H Meriläinen, H Suvanto
2023
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20