Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 795 | 794 |
h-indeksi | 14 | 14 |
i10-indeksi | 15 | 15 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki1 artikkeli
0 artikkelia
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- Jong-Whan RhimDepartment of Food Engineering and Bionanocomposite Research Institute, Mokpo National UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa mokpo.ac.kr
- Ruchir PriyadarshiBrain Pool Fellow at Department of Food and Nutrition, Kyung Hee University, Seoul, ROKVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa pe.iitr.ac.in
- Jun Tae KimKyung Hee UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa khu.ac.kr
- Reza BagheriProfessor of Materials Science and Engineering, Sharif University of TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa sharif.edu
- Dr Ajahar KhanPost-Doctoral Researcher at Department of Food and Nutrition, Kyung Hee UniversityVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa khu.ac.kr
- Gholamreza PircheraghiAssociate Professor, Sharif University of TechnologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa sharif.ir
- S.K. SadrnezhaadProfessor, Sharif Univ. of Tech.Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa sharif.edu
- Mojtaba MansoorianfarMaterials science and engineering, Chinese Academy of Science (CAS)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa alum.sharif.edu
- Parya EzatiUrmia University