Hanki oma profiili
Viittaukset
Kaikki | 2019 lähtien | |
---|---|---|
Sitaatit | 16813 | 10456 |
h-indeksi | 80 | 64 |
i10-indeksi | 155 | 152 |
Yleisessä käytössä
Näytä kaikki18 artikkelia
1 artikkeli
käytettävissä
ei käytettävissä
Perustuu rahoitusehtoihin
Muut kirjoittajat
- Marco GobbettiFull Professor of Food Microbiology - Free University of Bolzano, ItalyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unibz.it
- Raffaella Di CagnoFull Professor in Food MicrobiologyVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa unibz.it
- Maria De AngelisFull professor of Microbiology, University of Bari Aldo MoroVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniba.it
- Rossana CodaUniversity of HelsinkiVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa helsinki.fi
- Erica PontonioDipartimento di Scienze del Suolo, della Pianta e degli Alimenti - Università degli Studi di BariVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniba.it
- Michela VerniSapienza University of RomeVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniroma1.it
- Marco MontemurroResearcher at the Institute of Science of Food Production - CNRVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa ispa.cnr.it
- Fabio MinerviniAssociate Professor in Agriculture Microbiology, Università degli Studi di Bari Aldo MoroVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniba.it
- José Antonio Curiel GámizDepartamento de Tecnología de Alimentos (INIA-CSIC)Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa inia.csic.es
- daniela pintoGiuliani SpAVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa giulianipharma.com
- Maria CalassoUniversity of Bari Aldo MoroVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniba.it
- Pasquale FilanninoDepartment of Soil, Plant and Food Science - University of Bari "Aldo Moro"Vahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa uniba.it
- Antonio TraniCIHEAM-IAMBVahvistettu sähköpostiosoite verkkotunnuksessa iamb.it